Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Een waterlek opsporen

Heeft u last van een waterlek? Maar weet u niet precies waar het lek zich bevindt?
LCS Lekdetectie lokaliseert het lek voor u zonder hak- en breekwerk!

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Kortrijk
Leuven
Mechelen
Sint-Niklaas
Oostende

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Een waterlek opsporen in huis met LCS Lekdetectie

Een lekkage kan voor vervelende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade in de vorm van donkere schimmelplekken op muren of plafonds. Niet alleen zien schimmelplekken er onhygiënisch uit, ook zijn de schimmelplekken vaak lastig te verhelpen. Het voorkomen en vlot verhelpen van lekkages in huis is zodoende van groot belang! Een waterlek opsporen binnen uw woning kunt u door LCS Lekdetectie laten doen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het opsporen van een waterlek, waarbij wij de beschikking hebben over verschillende geavanceerde hulpmiddelen. Dit maakt een waterlek opsporen een stuk eenvoudiger!

Waterlek opsporen zonder hak- en breekwerk

waterlek opsporenVoorheen was een waterlek opsporen niet mogelijk zonder hak- en breekwerk uit te voeren. Als gevolg hiervan zaten mensen na het opsporen van de bron van een lekkage vaak nog tijden in het puin. Tegenwoordig kunnen wij een thermografische camera, een infraroodcamera of ultrasone trillingen gebruiken om de bron van een waterlek snel en zonder hak- en breekwerk voor u opsporen. Hak- en breekwerk is mogelijk alleen noodzakelijk voor het oplossen van het waterlek in huis. Het oplossen van lekkages kunt u aan een loodgieter overlaten. Wij verwijzen u graag door naar een geschikte loodgieter in uw woonplaats.

Verschillende soorten waterlekken in huis

Een waterlek opsporen begint bij het maken van een ruwe inschatting van de bron van een lekkage. Gaat het bijvoorbeeld om een waterlek in de buurt van koudwaterleidingen, warmwaterleidingen of een afvoer? Ook kan een waterlek onder uw dakbedekking of rond uw regenpijpen ontstaan zijn. Door de uiteenlopende plekken binnen en buiten uw woning waar een waterlek kan ontstaan, is het vaak niet eenvoudig om een waterlek zelf op te sporen. Met onze hulpmiddelen wordt dit een stuk eenvoudiger! Nadat wij een waterlek voor u hebben opgespoord ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin de precieze locatie van de bron van het waterlek beschreven wordt.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.