Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie voor afvoerleidingen

Heeft u last van een onvindbaar lek in een afvoerleiding? Wij sporen hem voor u op!
Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas!

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Een lekdetectie rond afvoerleidingen uitvoeren? Bel LCS Lekdetectie!

Hoewel u hoopt dat het u nooit zal overkomen, kunt u te maken krijgen met vervelende lekkages rond de afvoerleidingen in uw woning. Het vervelende aan een lekkage is dat u de bron van de lekkage vaak maar zeer moeizaam zelf kunt achterhalen. LCS Lekdetectie is uw partner voor het uitvoeren van een lekdetectie rond afvoerleidingen. Denk bijvoorbeeld aan de afvoerleiding van uw sanitaire voorzieningen, de afvoerleiding van uw gootsteen, enzovoorts. Des te sneller u een lekdetectie rond afvoerleidingen uit laat voeren, des te kleiner wordt ook de kans op blijvende waterschade in uw woning. Wij helpen u hier graag bij, door gebruik te maken van slimme hulpmiddelen!

Een thermografische camera voor een nauwkeurige lekdetectie

Een van de voordelen van de werkwijze van onze specialisten is dat zij een lekdetectie rond afvoerleidingen uitvoeren, zonder schade aan uw woning aan te richten. Hak- en breekwerk is bij onze manier van werken niet nodig! Wij maken voor een lekdetectie rond afvoerleidingen onder meer gebruik van een thermografische camera. Hiermee is het mogelijk om temperatuurverschillen in beeld te brengen. Vaak bestaat er een temperatuurverschil tussen het water in leidingen en het gelekte water. Met een thermografische camera kunnen we dit temperatuurverschil detecteren, om de locatie van de lekkage heel nauwkeurig te achterhalen.

Een rapport voor loodgieters en verzekeraars

lekdetectie afvoerleidingenDe locatie van de lekkage leggen we vast in een rapport, dat u na het uitvoeren van de lekdetectie rond afvoerleidingen van ons ontvangt. Dit rapport kunt u aan loodgieters of verwarmingsspecialisten overhandigen, zodat zij zelf niet op zoek hoeven te gaan naar de bron van de lekkage rond de afvoerleidingen. Ook verzekeraars zijn vaak erg geïnteresseerd in een dergelijk rapport. Zij vergoeden in veel gevallen de kosten voor het uit laten voeren van de lekdetectie.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.