Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Leuven –

LCS Lekdetectie spoort lekkages op
zonder te slopen

Wij sporen lekkages op met geavanceerde apparatuur, hak- en breekwerk is niet nodig.
Uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Leuven

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Last van een lekkage? Voer een lekdetectie in Leuven uit!

Ondervindt u momenteel hinder van een lekkage in uw woning? Laat een lekdetectie in Leuven uitvoeren door de specialisten van LCS Lekdetectie. Zij hebben een ruime ervaring in het uitvoeren van lekdetecties binnen woningen en bedrijfspanden, zodat de bron van een lekkage snel gevonden is. Houd er rekening mee dat des te sneller u een lekkage laat verhelpen, des te kleiner de kans is op blijvende waterschade. Het vocht zal immers steeds dieper in uw muren, plafonds en vloeren trekken, waar het uiteindelijk voor vervelende schimmelplekken kan zorgen. Reden genoeg om tijdig de hulp van LCS Lekdetectie in te schakelen voor lekdetectie in Leuven!

Hulpmiddelen voor lekdetectie in Leuven

Waar er voorheen vaak het nodige hak- en breekwerk noodzakelijk was voor het uitvoeren van een lekdetectie in Leuven, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. LCS Lekdetectie beschikt over twee handige hulpmiddelen, waarmee wij de bron van een lekkage kunnen achterhalen zonder verder schade aan uw woning aan te richten. Een thermografische camera wordt voornamelijk gebruikt bij het vinden van de bron van lekkages rond warmwaterleidingen en een ultrasone detectie kan worden ingezet in het geval van een lekkage bij koudwaterleidingen. Hak en breekwerk is niet nodig bij deze methoden van lekdetectie.

Uitgebreide rapportage van de lekdetectie

Nadat wij een lekdetectie in Leuven hebben uitgevoerd krijgt u van ons een uitgebreid verslag met de precieze plek van de bron van de lekkage. Met dit verslag wordt het voor een loodgieter veel eenvoudiger om een lekkage in huis te verhelpen. De loodgieter hoeft zelf immers niet meer naar de bron van een lekkage te zoeken.

Wist u dat u de rapportage ook kunt gebruiken om de kosten voor het uit laten voeren van een lekdetectie in Leuven vergoed te krijgen via uw verzekeringsmaatschappij? Zo wordt het des te aantrekkelijker om een lekdetectie uit te laten voeren.

Neem contact op!

Bel 016 79 53 20

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
wapen-vlaams-brabant