Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Een lekkage aan uw plafond opsporen

Bespeurt u waterschade of een andere vorm van vochtoverlast aan uw plafond? Wij achterhalen met onze speciale apparatuur de oorzaak van het probleem zonder hak- en breekwerk!

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Lekkage aan het plafond opsporen en verhelpen

Voor veel mensen vormen lekkages een grote ergernis. Dit is niet voor niets! Een lekkage kan voor vervelende waterschade aan uw plafond zorgen. Denk bijvoorbeeld aan schimmelplekken op uw plafond, een plafond dat iets naar beneden komt te hangen door de druk van het water, enzovoort. Een lekkage aan uw plafond opsporen kan behoorlijk lastig zijn. Het voorkomen van een lekkage in de ruimte boven uw plafond is nog veel lastiger! Veel mensen hebben een lekkage pas door op het moment dat de waterschade al ontstaan is. LCS Lekdetectie helpt u graag bij het opsporen van een lekkage boven uw plafond.

Hulpmiddelen voor een lekkage boven uw plafond opsporen

lekkage plafond opsporenEen lekkage boven uw plafond opsporen werd voorheen vaak gedaan door het plafond gedeeltelijk open te breken. Tegenwoordig is het gebruik van hak- en breekwerk vaak niet meer noodzakelijk! Wij beschikken over verschillende handige hulpmiddelen, die een snelle lekdetectie rond uw plafond mogelijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een thermografische camera voor het opsporen van een lekkage rond warmwaterleidingen boven uw plafond. Lekkages in de buurt van koudwaterleidingen kunnen aan de hand van de weerkaatsing van ultrasone trillingen worden gelokaliseerd.

Lekkages boven uw plafond oplossen

Om een lekkage op te kunnen lossen heeft u de hulp van een loodgieter nodig. Wij bieden u een uitgebreid rapport aan nadat we een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd. In dit rapport staat de bron van de lekkage boven uw plafond heel nauwkeurig beschreven. Zo kan een loodgieter direct aan de slag gaan met het verhelpen van de lekkage, in plaats van eerst zelf op zoek te moeten gaan naar de bron. Een lekkage boven uw plafond opsporen is voor een loodgieter vaak lastiger, omdat veel loodgieters niet over de hulpmiddelen beschikken die wij wel hebben. Hak- en breekwerk is in zo’n geval onvermijdelijk. Bij ons is dit niet nodig!

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.