Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Deurne –
LCS Lekdetectie is de expert in lekken opsporen

Bang voor hak- en breekwerk? Niet nodig! Onze apparatuur spoort het lek op, ook achter muren en plafonds.
Uw verzekeraar vergoedt vaak de lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Deurne

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Lekdetectie in Deurne uit laten voeren

Lekkende leidingen, een kapotte dakbedekking of bijvoorbeeld een gescheurd ringetje bij de kraan kunnen voor vochtschade zorgen. Vochtschade komt onder meer voor in de vorm van gelige, lichtbruine plekken op muren. Om dergelijke schade te voorkomen, is het belangrijk lekkages in een vroeg stadium op te sporen en aan te pakken. Naast waterlekkages kunt u te maken krijgen hebben met tocht in huis. Tocht vermindert uw weerstand en zorgt voor een onnodig hoge energierekening. LCS Lekdetectie helpt u graag bij het uitvoeren van lekdetectie in Deurne. Waar in huis heeft u last van een lekkage?

Professionele aanpak bij het uitvoeren van een lekdetectie

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Deurne gebruiken we verschillende hulpmiddelen. Zo is onder meer het gebruik van ultrasone trillingen populair. De tijd tussen het verzenden van de trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan verraadt waar de bron van een lekkage zich bevindt. Ook onze thermografische camera kan van pas komen bij lekdetectie in Deurne. In het geval van tocht maken we gebruik van een thermografische infraroodcamera. Vooraf kunnen we u meer vertellen over deze hulpmiddelen en de manier waarop ze worden ingezet.

Uitgebreid rapport van LCS Lekdetectie

LCS Lekdetectie voorziet u na het uitvoeren van een lekdetectie in Deurne van een uitgebreid rapport. Hierin staat heel nauwkeurig omschreven, waar de bron van een lekkage zich bevindt. Wist u dat u de kosten voor het laten uitvoeren van een lekdetectie vaak vergoed kunt krijgen via uw verzekeraar? Het rapport kunt u aan een loodgieter of verwarmingstechnieker overhandigen, om de lekkage te laten verhelpen. Een loodgieter hoeft zo zelf niet naar de bron van het probleem te zoeken, wat onnodig veel hak- en breekwerk voorkomt. Daarbij bent u op deze manier binnen een korte tijd van de lekkage in huis verlost.

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen