Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Sint-Niklaas
Specialisten op het gebied van lekdetectie met LCS Lekdetectie

LCS Lekdetectie spoort uw lekkage op met de beste apparatuur, waardoor er geen sporen worden achtergelaten.
De kosten van lekdetectie worden in bijna alle gevallen vergoed door uw verzekeraar!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Sint-Niklaas

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Voordelen van een lekdetectie in Sint-Niklaas

Laat een professionele lekdetectie in Sint-Niklaas uitvoeren om de bron van een lekkage te achterhalen. Een belangrijk voordeel van een lekdetectie is het feit, dat het uitvoeren van hak- en breekwerk niet noodzakelijk is. Onnodig veel schade aan een wand, plafond of bijvoorbeeld kozijn wordt zo voorkomen! LCS Lekdetectie is uw partner voor het uitvoeren van een lekdetectie. Wij beschikken over de hulpmiddelen en ervaring om een lekdetectie voor u uit te kunnen voeren. U schakelt ons niet alleen in voor het oplossen van een lekkage rond waterleidingen. Ook de bron van tocht in huis kunnen we voor u achterhalen.

Hulpmiddelen voor een lekdetectie in huis

Een lekdetectie in Sint-Niklaas uitvoeren kan op verschillende manieren. Bij koude waterleidingen is het gebruik van ultrasone trillingen interessant. Gaat het om een afvoerleiding of een leiding met warm water? In dat geval maken we gebruik van een thermografische camera. Bij het opsporen van de bron van tocht in huis kan een thermografische infraroodcamera ingezet worden. Deze camera geeft heel nauwkeurig weer, waar de warmte uw woning verlaat. Door tocht te verhelpen voorkomt u een onnodig hoge energierekening. Wij informeren u vooraf over onze aanpak bij een lekdetectie.

Vergoeding via uw verzekeraar aanvragen

Wist u dat het laten uitvoeren van een lekdetectie in Sint-Niklaas in sommige gevallen vergoed wordt door uw verzekeraar? Informeer ook eens of dit in uw situatie geldt. Om de kosten vergoed te krijgen, dient u een rapport aan de verzekeraar te overleggen. Dit rapport ontvangt u na het uitvoeren van een lekdetectie van LCS Lekdetectie. U kunt het rapport ook aan een loodgieter of verwarmingstechnieker overhandigen. Deze kunnen de bron van een lekkage op basis van het rapport direct voor u aanpakken. Het rapport vertelt u op heel nauwkeurige wijze waar de bron van een lekkage zich bevindt.

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
oost-vlaanderen