Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Tocht in huis opsporen

Heeft u last van tocht in uw woning? Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen wij alle gebreken in de isolatie opsporen met grote precisie. Zo kunt u flink besparen op de stookkosten.

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Tocht in huis opsporen met onze hulp

Niet alleen kan tocht in huis leiden tot een verkoudheid of griep, ook zorgt tocht in huis voor een hogere energierekening. Tocht in huis opsporen kan zodoende erg nuttig zijn! Het blijkt in veel gevallen behoorlijk lastig te zijn om de precieze bron van de tocht aan te wijzen. De tocht kan veroorzaakt worden door een kier tussen uw deur en deurkozijn, door een randje met kit dat niet goed aansluit, enzovoort. Wilt u de bron van tocht in huis laten opsporen? Schakel de hulp van LCS Lekdetectie in! Wij hebben een zeer ruime ervaring in het detecteren van tocht in huis en kunnen de bron van deze tocht voor u vinden. U kunt vervolgens een timmerman inschakelen om de tocht te verhelpen.

Tocht in huis opsporen met geavanceerde hulpmiddelen

tocht in huis opsporenOm het opsporen van tocht in huis zo efficiënt mogelijk te laten verlopen hebben wij de beschikking over verschillende geavanceerde hulpmiddelen. Een goed voorbeeld van zo’n hulpmiddel is een thermografische camera. Met een thermografische camera kan de bron van de tocht in huis eenvoudig worden opgespoord. Een thermografische camera kan het warmteverschil tussen de lucht van binnen en buiten uw woning in kaart brengen. Zo zal duidelijk te zien zijn waar de koude lucht van buitenaf uw woning binnen kan komen. Zonder gebruik te maken van een hulpmiddel als een thermografische camera is tocht in huis opsporen erg lastig.

Rapportage over de tocht in uw woning

Nadat wij de tocht in uw woning hebben opgespoord zult u van ons een uitgebreide rapportage ontvangen. In dit rapport leggen wij heel nauwkeurig en uitgebreid vast waar de bron van de tocht in uw huis zich bevindt. Door dit rapport aan een timmerman of glaszetter te laten zien, kan deze vakman snel en vakkundig voor een passende oplossing zorgen om de tocht te verhelpen. Ook kunt u dit rapport aan uw verzekeraar overhandigen. De verzekering vergoedt vaak de kosten van onze detectie!

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.