Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Antwerpen –

LCS Lekdetectie werkt nauwkeurig en professioneel

Wij sporen lekkages op met geavanceerde apparatuur, hak- en breekwerk is niet nodig.
Uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

Lekdetectie Antwerpen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Lekdetectie in Antwerpen door LCS Lekdetectie

Een lekkage vormt voor veel woningbezitters een grote ergernis. Dit komt mede door het feit dat de bron van een lekkage vaak maar zeer moeizaam te achterhalen is, zonder hak- en breekwerk uit te moeten voeren. Daarbij kan een lekkage voor een blijvende waterschade in uw woning zorgen. De meest voorkomende vormen van waterschade bij lekkages zijn schimmelplekken op muren en plafonds, of rottende plekken in het houtwerk onder uw dakbedekking. Laat lekdetectie in Antwerpen uitvoeren door LCS Lekdetectie! Wij hebben een ruime expertise in het vinden van lekkages in woningen en bedrijfspanden, zonder hak- en breekwerk uit te hoeven voeren. Zo hoeft u geen herstelwerkzaamheden uit te voeren en blijft u niet in het puin zitten.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie in Antwerpen

Bij een lekdetectie in Antwerpen maken wij gebruik van twee hulpmiddelen, te weten: ultrasone detectie en detectie aan de hand van een thermografische camera. De ultrasone detectie is voornamelijk geschikt voor het detecteren van een lekkage in koudwaterleidingen in huis. Door het temperatuurverschil tussen het water in een warmwaterleiding en het gelekte water, kan een thermografische camera de oplossing vormen bij lekkages rond warmwaterleidingen.

Wij vertellen u graag meer over de werking van deze hulpmiddelen! Bovenal zijn beide methodes erg nauwkeurig.

Rapportage van de lekkage in huis

Na afloop van de lekdetectie in Antwerpen stellen we een uitgebreid rapport voor u op, waarin we de gevonden lekkage beschrijven. Waar mogelijk nemen we hier ook foto’s in op, die de locatie van de lekkage verduidelijken. Het rapport wat we na de lekdetectie in Antwerpen opstellen kan gebruikt worden door een loodgieter of verwarmingsspecialist, die met het rapport direct aan de slag kan. Zo kan de loodgieter meteen voor een passende en doelgerichte oplossing zorgen om nieuwe lekkages te voorkomen. Gaat u liever zelf aan de slag? We adviseren om een professional in te huren, indien u zelf aan de slag gaat, laat u dan van te voren goed informeren, bijvoorbeeld via livios.be.

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen