Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Wilrijk –
LCS Lekdetectie is de specialist in het opsporen van lekkages

Zonder hak- en breekwerk, sporen wij elk lek op. Ook achter muren en plafonds!
Lekdetectie wordt vaak vergoed door uw verzekeraar!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Wilrijk

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Start met een lekdetectie in Wilrijk bij lekkages

Mocht u te maken krijgen met een lekkage in huis, dan is het belangrijk om tijdig voor een oplossing te zorgen. Lekkages kunnen voor verschillende vormen van schade zorgen. Denk bijvoorbeeld aan vochtplekken op wanden en plafonds. U herkent ze aan hun lichtgele kleur! Wist u dat er op deze vochtplekken schimmels kunnen groeien? Het is bepaald geen fris idee. Naast een vochtlek kunnen er verschillende andere lekkages in huis voorkomen. U kunt ook denken aan een warmtelek, met tocht tot gevolg. LCS Lekdetectie helpt u bij het opsporen van de bron van deze lekkages door een professionele lekdetectie in Wilrijk voor u uit te voeren.

Mogelijkheden bij een lekdetectie

Bij het uitvoeren van een lekdetectie in Wilrijk maken we gebruik van moderne hulpmiddelen. Hiermee wijkt onze werkwijze af van de methodes die voorheen vaak gebruikt werden door loodgieters en dakdekkers. Zij haalden wanden en plafonds op meerdere punten open, om zo tot de kern van het probleem te kunnen komen. Dit zorgt in veel gevallen voor onnodig veel schade aan woningen. Slimmer is het gebruik van ultrasone trillingen of bijvoorbeeld een thermografische (infrarood)camera. Voordat we een lekdetectie in Wilrijk voor u uitvoeren, zullen we u meer vertellen over onze werkwijze.

Helder rapport na afloop van een lekdetectie

Nadat we een lekdetectie in Wilrijk hebben uitgevoerd, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Dit rapport vertelt u of een loodgieter exact waar de bron van de lekkage zich bevindt. Een loodgieter, dakdekker of verwarmingstechnicus kan op basis van de informatie in het rapport direct doelgericht te werk gaan. Een onnodig grote schade aan uw woning wordt zo voorkomen. Wist u dat u dit rapport ook in kunt dienen bij uw verzekeraar? In veel gevallen worden de kosten voor een lekdetectie vergoed.

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen