Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Brussel-

LCS Lekdetectie spoort het lek op!

Wij sporen lekkages op met geavanceerde apparatuur, hak- en breekwerk is niet nodig.
Uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Brussel

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Lekdetectie in Brussel uit laten voeren? Bel LCS Lekdetectie!

Denkt u last te hebben van een vervelende lekkage in uw woning? Schakel zo snel mogelijk een van onze specialisten in, om een lekdetectie in Brussel uit te laten voeren. LCS Lekdetectie biedt mogelijkheden tot het uitvoeren van een lekdetectie in Brussel, zonder dat hier hak- en breekwerk aan te pas hoeft te komen. Zo voorkomen we dat u na het uitvoeren van een lekdetectie herstelwerkzaamheden uit moet voeren of nog tijden in het puin blijft zitten. Daarbij zijn onze hulpmiddelen vaak veel nauwkeuriger dan het willekeurig hakken en breken om de locatie van een lekkage te achterhalen.

Hulpmiddelen bij lekdetectie in Brussel

Tijdens een lekdetectie in Brussel kunnen we op twee hulpmiddelen terugvallen, namelijk: een ultrasoon detectie en een detectie aan de hand van een thermografische camera. Bij een ultrasoon detectie maken we gebruik van ultrasone geluidsgolven, waarbij het draait om het tijdsinterval tussen het verzenden van een geluidsgolf en het ontvangen van het weerkaatste geluid. Op basis van dit tijdsinterval kunnen we de locatie van een lekkage heel nauwkeurig voor u bepalen.

Een thermografische camera werkt op een andere manier. Hierbij proberen we een temperatuurverschil te detecteren tussen het water in de leidingen en het gelekte water. De locatie van het temperatuurverschil geeft vaak ook de locatie van de lekkage weer.

Lekkages laten verhelpen door loodgieters

Direct na het uitvoeren van een lekdetectie in Brussel stellen we een rapport voor u op waarin we de locatie van de lekkage beschrijven. Dit rapport is voornamelijk bedoeld voor de loodgieters of verwarmingsspecialisten die de lekkage voor u gaan verhelpen. Zij hoeven door dit rapport zelf niet meer te zoeken naar een lekkage, maar kunnen direct aan de slag met het bieden van een doelgerichte en efficiënte oplossing. Zo verkleinen we de kans op blijvende waterschade!

Neem contact op!

Bel 02 793 01 78

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
Brussel