LCS Lekdetectie is een bedrijf gespecialiseerd in het detecteren van lekkages. Dit doen wij door gebruik te maken van geavanceerde technieken: ultrasone geluidsgolven en infraroodlicht. Het voordeel van deze methoden is dat lekkages gelokaliseerd kunnen worden zonder dat er gesloopt hoeft te worden. Dit onderscheidt ons van reguliere installatiebureaus die lekkages verhelpen. Daarnaast vergoedt de verzekeraar door onze manier van lekdetectie in bijna alle gevallen de kosten.

Dankzij onze ervaring en moderne apparatuur sporen wij het lek in 99% van de gevallen al tijdens de eerste sessie op. Wij kunnen ieder type lek opsporen.

LCS Lekdetectie is actief in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent en in Leuven, maar u kunt ons overal in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, provincie Antwerpen en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest inschakelen. (Bekijk ons werkgebied) U kunt ons zowel inschakelen voor waterlekken als warmtelekken. Heeft u last van een lekkage of een vraag of opmerkingen? Neem dan contact met ons op! U kunt ons bereiken via de e-mail (info@lekdetectiecentrale.be), of per telefoon: op de contactpagina vindt u het telefoonnummer van LCS Lekdetectie in uw regio.

Waarom kiest u voor LCS Lekdetectie?

Vakkundige lekdetectie

Geen sloopwerk

Heldere prijzen

Duidelijk rapport

Dekking verzekering

Dezelfde dag geholpen

LCS Lekdetectie logo

info@lekdetectiecentrale.be

lek schoorsteen opsporen