Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Mechelen –

Lekkages opsporen met geavanceerde apparatuur door LCS Lekdetectie

Wij sporen lekkages op met geavanceerde apparatuur, hak- en breekwerk is niet nodig.
Uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

Lekdetectie Mechelen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

LCS Lekdetectie: uw specialist voor een lekdetectie in Mechelen

Een lekkage bent u liever kwijt dan rijk! Enerzijds is de bron van een lekkage vaak maar zeer moeizaam te achterhalen, anderzijds kan een lekkage blijvende waterschade veroorzaken. Reden genoeg om een lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen door een loodgieter of verwarmingsspecialist. Om te voorkomen dat een dergelijke vakman hak- en breekwerk uit moet voeren voor het vinden van de lekkage, kunt u een lekdetectie in Mechelen uit laten voeren. Voor een lekdetectie in Mechelen bent u bij LCS Lekdetectie aan het juiste adres! Wij hebben een ruime expertise in het uitvoeren van lekdetectie in woningen en bedrijfspanden. Waar in huis vermoedt u last te hebben van een lekkage?

Ultrasoon detectie en thermografische camera

Tijdens een lekdetectie in Mechelen maken wij gebruik van twee handige hulpmiddelen, namelijk: een ultrasoon detectie en een detectie met een thermografische camera. De ultrasoon detectie wordt voornamelijk gebruikt voor een lekdetectie rond koudwaterleidingen. Bij deze methode proberen we de locatie van de lekkage te achterhalen door ultrasone geluidsgolven uit te zenden.

Voor lekkages rond warmwaterleidingen gebruiken we een thermografische camera. Bij een dergelijke lekkage bestaat vaak een temperatuurverschil tussen het gelekte water en het water in de warmwaterleidingen. Een thermografische camera maakt dit temperatuurverschil zichtbaar.

Uitgebreide rapportage van de lekkage in uw woning

Om het voor loodgieters of verwarmingsspecialisten zo makkelijk mogelijk te maken om de lekkage te verhelpen, stellen we een uitgebreid rapport voor u op na de lekdetectie in Mechelen. Waar mogelijk nemen we foto’s van de lekkage in dit rapport op, zodat een vakman direct aan de slag kan met het verhelpen van de lekkage. Ook kunt u dit rapport na de lekdetectie in Mechelen gebruiken om de kosten vergoed te krijgen via uw verzekeraar. In de meeste gevallen worden deze kosten volledig vergoed.

Neem contact op!
Provincie Antwerpen:

Bel 015 79 46 96

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen