Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekkage in de badkamer opsporen

Heeft u last van een lekkage in de badkamer? Wij lokaliseren het lek met grote precisie.
Sloopwerk is niet nodig dankzij onze speciale apparatuur.
  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar
Werkgebied
LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Kortrijk
Leuven
Mechelen
Sint-Niklaas
Oostende

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen
Bel 03 303 71 18
Provincie West-Vlaanderen
Bel 050 89 26 06
Provincie Oost-Vlaanderen
Bel 09 296 40 36
Provincie Vlaams-Brabant
Bel 016 79 53 20
Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Bel 02 793 01 78

Badkamer lekkage opsporen met hulp van LCS Lekdetectie

Een badkamer lekkage opsporen kan behoorlijk lastig zijn! Hoe vindt u immers een lekkage rond een waterleiding tussen de muren van uw badkamer? En hoe kunt u een lekkage rond de aansluiting tussen uw sanitaire voorzieningen en afvoer opmerken? LCS Lekdetectie staat voor u klaar om de bron van een badkamer lekkage voor u op te sporen. Het is erg belangrijk om deze bron zo snel mogelijk op te laten sporen en op te laten lossen, om ernstige waterschade aan uw badkamer te voorkomen. Waterschade komt onder meer voor in de vorm van schimmelplekken op uw muren, rottende plekken in het houtwerk tussen uw muren, enzovoort.

Een badkamer lekkage oplossen: hoe gaan we te werk?

badkamer lekkage opsporenOver het algemeen begint een badkamer lekkage opsporen bij het maken van een ruwe inschatting van de bron van de lekkage. Het verschilt namelijk per type lekkage, welk hulpmiddel het meest efficiënt is. In het geval van een lekkage rond warmwaterleidingen in de badkamer zullen onze specialisten meestal voor het gebruik van een thermografische camera kiezen. Met een thermografische camera kan het warmteverschil tussen het water binnen en buiten uw leidingen heel precies in beeld worden gebracht. Bij lekkages rond koudwaterleidingen is het gebruikelijker om ultrasone trillingen te gebruiken voor het opsporen van de bron van een lekkage.

De lekkage in uw badkamer laten oplossen

Een badkamer lekkage opsporen is de eerste stap, maar de tweede stap is minstens zo belangrijk: het laten oplossen van de lekkage. Voor het laten verhelpen van de lekkage kunt u een loodgietersbedrijf inschakelen. Loodgieters kunnen ons rapport, dat u na de lekdetectie van ons krijgt, gebruiken om de bron van de lekkage efficiënt en doelgericht te bestrijden. Het gebruik van hak- en breekwerk kan op deze manier geminimaliseerd worden, omdat een loodgieter niet eerst zelf naar de bron van een badkamerlekkage hoeft te zoeken.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.