Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Brugge-

LCS Lekdetectie is dé expert in het vinden van lekkages

Wij sporen lekkages op met geavanceerde apparatuur, hak- en breekwerk is niet nodig.
Uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie brugge

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Lekdetectie in Brugge uitvoeren? Schakel onze hulp in!

Lekkages vormen voor veel mensen een van de grootste ergernissen. Dit is niet voor niets, want de bron van een lekkage is vaak maar zeer moeizaam te achterhalen. Daarbij gaat een lekkage in veel gevallen gepaard met blijvende waterschade aan muren, plafonds en vloeren. Reden genoeg om tijdelijk de hulp van LCS Lekdetectie in te schakelen voor het uitvoeren van een lekdetectie in Brugge. Waar men vroeger nog hak- en breekwerk moest gebruiken bij een lekdetectie in Brugge, is dat tegenwoordig al lang niet meer noodzakelijk! Met speciale hulpmiddelen kan de bron van een lekkage gevonden worden zonder schade aan uw woning aan te richten.

De bron van een lekkage vinden met lekdetectie

Er zijn twee soorten lekdetecties die LCS Lekdetectie voor u kan uitvoeren. Het is van de aard van de lekkage afhankelijk, welk type lekdetectie in Brugge het meest geschikt is. Bij koudwaterleidingen heeft een thermografische camera bijvoorbeeld weinig toegevoegde waarde! In dit geval is een ultrasone lekdetectie de beste oplossing, waarbij de bron van de lekkage aan de hand van ultrasone trillingen wordt achterhaald. Bij warmwaterleidingen is lekdetectie met een thermografische camera vaak wel mogelijk. Door metingen te doen met dit type camera zal het warme water wat uit uw leidingen of afvoer sijpelt eenvoudig te detecteren zijn, hierdoor kan het lek gemakkelijk worden opgespoord.

Uitgebreide rapportage van de lekkage

Nadat wij een lekdetectie voor u hebben uitgevoerd brengen we een uitgebreid verslag aan u uit, waarin u meer informatie vindt over de precieze locatie van de lekkage. Voor een loodgieter wordt het hiermee makkelijker om de lekkage te verhelpen en verdere waterschade aan uw woning tegen te gaan. Deze rapportage kunt u ook gebruiken om de kosten voor het verhelpen van de lekkage en het uit laten voeren van lekdetectie in Brugge vergoed te krijgen via uw verzekeraar.

Neem contact op!

Bel 050 89 26 06

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
west-vlaanderen