Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie voor vloerverwarming

Heeft u last van een onvindbaar lek in de vloerverwarming? Wij sporen hem voor u op!
Er komt geen hak- of breekwerk aan te pas!

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Kortrijk
Leuven
Mechelen
Sint-Niklaas
Oostende

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Lekdetectie bij de vloerverwarming uitvoeren? Bel LCS Lekdetectie!

Een vloerverwarming biedt u tal van verschillende voordelen, waarvan een warme vloer als u opstaat wellicht het beste voorbeeld is. Als u echter te maken krijgt met een lekkage in de vloerverwarming zult u de vloerverwarming liever kwijt dan rijk zijn. Hoe zorgt u ervoor dat u de bron van de lekkage onder uw vloer vindt, zonder hak- en breekwerk uit te moeten voeren? De specialisten van LCS Lekdetectie staan voor u klaar om u te helpen bij lekdetectie voor uw vloerverwarming. Door gebruik te maken van handige hulpmiddelen is hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk om de bron van een lekkage te achterhalen.

Hulpmiddelen bij een lekdetectie rond vloerverwarmingen

Bij een lekdetectie rond uw vloerverwarming kunnen we twee verschillende hulpmiddelen gebruiken, namelijk: een ultrasoon detectie en een detectie aan de hand van een thermografische camera. In het eerste geval proberen we de bron van de lekkage in de vloerverwarming te detecteren met ultrasone signalen. Het tijdsinterval tussen het uitzenden van een signaal en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan, geeft aan waar de bron van de lekkage zich ongeveer bevindt.

In het tweede geval proberen we het temperatuurverschil tussen het gelekte water en het water in de warmwaterleiding van uw vloerverwarming te detecteren met een thermografische camera. Beide vormen van lekdetectie bij vloerverwarmingen zijn zeer nauwkeurig en betrouwbaar.

Een lekkage op laten lossen

lekdetectie vloerverwarmingOp basis van de bevindingen van onze specialisten kunt u een loodgieter of verwarmingsspecialist inschakelen voor het oplossen van de lekkage in huis. Wij bieden u na afloop van de lekdetectie rond vloerverwarmingen een rapport aan, waarin wij de locatie van de lekkage beschrijven. Zo hoeft een loodgieter deze niet meer te zoeken tijdens het oplossen van de lekkage.

Tip: gebruik het rapport ook om de opgelopen waterschade te kunnen declareren bij uw verzekeraar.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.