Lekkage laten opsporen?

Heeft u last van een lekkage, maar weet u niet precies waar het water vandaan komt? Wij hebben speciale apparatuur waarmee we vrijwel alle lekken kunnen opsporen zonder dat we hierbij uw muren, vloer of plafond open hoeven te breken.

In welke plaats wilt u een lekkage laten opsporen?

  • Vakkundig lekkage laten opsporen
  • Geen sloopwerk nodig
  • Heldere prijzen
  • Duidelijk rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Landelijke dekking
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Type lekkages

Met onze geavanceerde apparatuur en slimme methodes sporen wij lekkages op in onder andere:

WATERLEK

Afvoerleidingen
Centrale verwarmingsinstallaties
Koudwaterleidingen
Leidingen van radiatoren
Sifons
Verwarmingsleidingen

WARMTELEK

Daken
Glaskoepels
Vensters
Deuren
Muren
Voegen

Maak een afspraak!

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels hoofdstedelijk gewest

Bel 02 793 01 78

Een lekkage laten opsporen door LCS Lekdetectie

Een lekkage kan voor vervelende waterschade aan uw woning zorgen. Denk bijvoorbeeld aan waterschade in de vorm van donkere schimmelplekken op muren of plafonds. Niet alleen zien schimmelplekken er onhygiënisch uit, ook zijn de schimmelplekken vaak lastig te verhelpen. Het voorkomen en vlot verhelpen van lekkages in huis is zodoende van groot belang! Een lekkage laten opsporen binnen uw woning kunt u door LCS Lekdetectie laten doen. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het opsporen van een waterlek, waarbij wij de beschikking hebben over verschillende geavanceerde hulpmiddelen. Dit maakt een waterlek opsporen een stuk eenvoudiger!

Waterlek opsporen zonder hak- en breekwerk

waterlek opsporenVoorheen was een waterlek opsporen niet mogelijk zonder hak- en breekwerk uit te voeren. Als gevolg hiervan zaten mensen na het opsporen van de bron van een lekkage vaak nog tijden in het puin. Tegenwoordig kunnen wij een thermografische camera, een infraroodcamera of ultrasone trillingen gebruiken om de bron van een waterlek snel en zonder hak- en breekwerk voor u opsporen. Hak- en breekwerk is mogelijk alleen noodzakelijk voor het oplossen van het waterlek in huis. Het oplossen van lekkages kunt u aan een loodgieter overlaten. Wij verwijzen u graag door naar een geschikte loodgieter in uw woonplaats.

Verschillende soorten waterlekken in huis

Een waterlek opsporen begint bij het maken van een ruwe inschatting van de bron van een lekkage. Gaat het bijvoorbeeld om een waterlek in de buurt van koudwaterleidingen, warmwaterleidingen of een afvoer? Ook kan een waterlek onder uw dakbedekking of rond uw regenpijpen ontstaan zijn. Door de uiteenlopende plekken binnen en buiten uw woning waar een waterlek kan ontstaan, is het vaak niet eenvoudig om een waterlek zelf op te sporen. Met onze hulpmiddelen wordt dit een stuk eenvoudiger! Nadat wij een waterlek voor u hebben opgespoord ontvangt u een uitgebreid rapport, waarin de precieze locatie van de bron van het waterlek beschreven wordt.

In welke plaats wilt u een lekkage laten opsporen?

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

Dankzij onze geavanceerde technieken kunnen wij lekkages opsporen zonder hak- en breekwerk. Bel ons, we zijn u graag van dienst!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, het is echter niet duidelijk waar deze zicht precies bevindt. De lekkage kan waterschade veroorzaken, en het lijkt niet mogelijk om zonder breekwerk de lekkage te verhelpen.

2. Opsporen van de lekkage

Dankzij onze geavanceerde apparatuur kunnen we de lekkage opsporen zonder hak- en breekwerk. De locatie van het lek wordt exact in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

U ontvangt een helder rapport waarin de locatie van het lek duidelijk is aangegeven zodat de loodgieter precies weet waar hij aan de slag moet. Ook de verzekering stelt dit rapport op prijs!