Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectiebedrijf LCS Lekdetectie inschakelen

LCS Lekdetectie is een lekdetectiebedrijf met uitgebreide ervaring. Met geavanceerde apparatuur sporen wij water- en warmtelekken op, zonder hak- en breekwerk.

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Kortrijk
Leuven
Mechelen
Sint-Niklaas
Oostende

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Ons lekdetectiebedrijf inschakelen bij lekkages

Wanneer u met een lekkage in huis te maken heeft is het erg belangrijk om deze lekkage zo snel mogelijk te laten verhelpen. Ons lekdetectiebedrijf helpt u graag bij het achterhalen van de bron van de lekkage in uw woning. Hierbij kunnen wij verschillende geavanceerde hulpmiddelen gebruiken, die het vinden van de bron van lekkages relatief eenvoudig maken. Waar het voorheen vaak noodzakelijk was om hak- en breekwerk uit te voeren bij het traceren van de bron van een lekkage, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Tegenwoordig is het gebruik van hak- en breekwerk meestal alleen nog noodzakelijk bij het verhelpen van de lekkage. Dit kunt u door een loodgieter laten uitvoeren! (Wij kunnen u doorverwijzen.)

Verschillende hulpmiddelen voor een lekdetectie

lekdetectiebedrijfOns lekdetectiebedrijf beschikt over veel verschillende hulpmiddelen om de bron van een lekkage te achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan het opsporen van een lekkage door gebruik te maken van ultrasone trillingen. Ook kan ons lekdetectiebedrijf een thermografische camera gebruiken bij het achterhalen van de bron van een lekkage. Het is afhankelijk van de plek van de lekkage welk type lekdetectiemiddel het meest geschikt is. Een thermografische camera wordt bijvoorbeeld veelal gebruikt bij lekkages rond warmwaterleidingen. De lekdetectie met ultrasone trillingen wordt door ons lekdetectiebedrijf juist vaak ingezet bij lekkages rond koudwaterleidingen.

Hulp van ons lekdetectiebedrijf

Nadat ons lekdetectiebedrijf de bron van de lekkage in uw woning gevonden heeft, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport beschrijven we nauwkeurig waar de bron van de lekkage zich bevindt. U kunt het rapport met een loodgieter delen zodat deze de lekkage snel en nauwkeurig kan verhelpen. Een loodgieter hoeft dan niet langer zelf op zoek te gaan naar de bron van de lekkage, maar kan deze direct efficiënt en doelgericht aanpakken. Zo wordt ernstige waterschade aan uw woning in de meeste gevallen voorkomen.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.