Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Een Vlaamse lekzoekonderneming nodig? Bel LCS Lekdetectie!

Wij sporen lekkages op met geavanceerde apparatuur, hak- en breekwerk is niet nodig.
Uw verzekeraar vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie!

  • Professionele lekdetectie
  • Geen sloopwerk nodig
  • Transparante prijs
  • Helder rapport
  • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
  • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkgebied

LCS Lekdetectie is actief in de provincies Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant en in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest! U vindt ons onder andere in onderstaande plaatsen.

Kortrijk
Leuven
Mechelen
Sint-Niklaas
Oostende

Waar wilt u lekdetectie laten uitvoeren?

Provincie Antwerpen

Bel 03 303 71 18

Provincie West-Vlaanderen

Bel 050 89 26 06

Provincie Oost-Vlaanderen

Bel 09 296 40 36

Provincie Vlaams-Brabant

Bel 016 79 53 20

Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Bel 02 793 01 78

Een Vlaamse lekzoekonderneming nodig? Wij bieden hulp!

Bij een lekkage in huis is het van groot belang dat u deze lekkage zo snel mogelijk laat verhelpen. Des te sneller een lekkage verholpen is, des te kleiner is ook de kans op blijvende waterschade. Bij waterschade kunt u denken aan schimmelplekken op uw muren, vloeren en plafonds, rottende plekken in houtwerk, enzovoorts. Onze Vlaamse lekzoekonderneming helpt u graag bij het opsporen van de bron van een lekkage! U kunt ons overal in Vlaanderen inschakelen. Wij beschikken over ruime ervaring en verschillende hulpmiddelen om de bron van de lekkage te achterhalen. Denk bijvoorbeeld aan ultrasone lekdetectie, een lekdetectie aan de hand van een thermografische camera, enzovoorts. Waar in huis wilt u een lekkage op laten sporen door onze Vlaamse lekzoekonderneming?

Verschillende soorten lekkages in huis

Lekkages kunnen op verschillende plekken in uw woning voorkomen. Het merendeel van deze lekkages ontstaat in de buurt van een leiding of een afvoer. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage als gevolg van leidingstukken die niet goed op elkaar aansluiten. Ook kan een lekkage ontstaan zijn door sanitaire voorzieningen die niet op de juiste wijze op de afvoer aangesloten zijn.

Naast de lekkages binnen uw woning, kunnen er ook lekkages aan de buitenkant van uw woning voorkomen. Denk aan een lekkage op uw balkon, een lekkage rond uw regenpijpen, enzovoorts. Ook bij dergelijke lekkages is het van belang dat u de bron van de lekkage zo snel mogelijk achterhaalt om waterschade te voorkomen. Onze Vlaamse lekzoekonderneming helpt u hier graag bij!

Hulpmiddelen voor een lekdetectie

Een lekdetectie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Voor het opsporen van een warmtelek kunnen we bijvoorbeeld een thermografische camera gebruiken, die het warmteverschil tussen de lucht binnen en buiten uw woning in kaart brengt. Waterlekkages sporen wij in de meeste gevallen op via ultrasone lekdetectie. Hierbij maken wij gebruik van de weerkaatsing van ultrasone trillingen om de bron van een lekkage te vinden.

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.