Last van een lekkage? Voer een lekkage onderzoek uit!

Bij een lekkage in huis kan het uitvoeren van een lekkage onderzoek u helpen bij het detecteren van de bron van de lekkage. Een bron van een lekkage is vaak dermate klein, dat het erg lastig is om deze bron zelf te vinden. Denk bijvoorbeeld aan een klein gaatje in de afvoer, speling tussen twee leidingstukken tussen uw muren of onder de vloer, enzovoort. Door een lekkage onderzoek te laten uitvoeren door LCS Lekdetectie, is de bron van de lekkage in uw woning vaak snel gevonden. Onze specialisten beschikken over verschillende geavanceerde hulpmiddelen die het oplossen van een lekkage een stuk eenvoudiger maken. Hoewel wij de lekkage niet voor u oplossen, kunnen we de bron van uw lekkage wel snel en efficiënt achterhalen.

Verschillende vormen van een lekkage onderzoek

lekkage onderzoekEen lekkage onderzoek in huis kunnen wij op verschillende manieren uitvoeren. Denk bijvoorbeeld aan een lekkage onderzoek met een thermografische camera. In dit geval wordt op basis van de beelden die deze camera maakt gekeken naar het warmteverschil tussen het water binnen en buiten uw leidingen of afvoer. Zo kan de bron van een lekkage nauwkeurig in beeld gebracht worden. Een alternatief voor de thermografische camera is het gebruik van ultrasone trillingen. Op basis van de weerkaatsing van deze ultrasone trillingen kunnen wij bepalen waar de bron van een lekkage zich bevindt.

Uitgebreide rapportage na een lekkage onderzoek

Na afloop van het lekkage onderzoek in uw woning bieden wij u een uitgebreid rapport aan. In dit rapport staat heel nauwkeurig beschreven waar de bron van de lekkage binnen uw woning zich bevindt. Een loodgieter of vakman kan dit rapport vervolgens gebruiken om de lekkage ook daadwerkelijk voor u op te lossen. Het grootste voordeel dat ons lekkage onderzoek u biedt is het feit dat hak- en breekwerk niet noodzakelijk is bij het verhelpen van lekkages!