Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Waregem –
LCS Lekdetectie is de expert in lekkages opsporen

Lekkage achter een muur, plafond of ergens anders? Zonder hak- en breekwerk sporen wij al uw lekkages op.
Lekdetectie wordt vaak vergoed door uw verzekeraar!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Waregem

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Los lekkages sneller op met een lekdetectie in Waregem

Het verhelpen van een lekkage bestaat doorgaans uit verschillende fases. Allereerst herkent u de lekkage, bijvoorbeeld door vochtplekken op muren. Vervolgens zoekt u zelf naar de bron van de lekkage in huis. Mogelijk sluit een kraan niet goed, is er sprake van een gebarsten rubberen ringetje, enzovoorts. Lukt het u niet om de bron van de lekkage te vinden? In geval kunt u een loodgieter inschakelen. Loodgieters breken een wand, vloer of plafond vaak op verschillende plekken open om de lekkage op te sporen en te verhelpen. Dit kan sneller! LCS Lekdetectie helpt u met een professioneel uitgevoerde lekdetectie in Waregem.

Meer informatie over een lekdetectie

Een lekdetectie in Waregem voeren wij altijd uit zonder hak- en breekwerk te gebruiken. Het voorkomt onnodig veel schade aan uw woning. De kans dat een loodgieter de wand of vloer direct op de juiste plek openbreekt is immers zeer gering. Een lekdetectie in Waregem wordt uitgevoerd met professionele hulpmiddelen. U kunt denken aan ultrasone trillingen en een thermografische (infrarood)camera. Het hangt van het type lekkage af, welke van deze hulpmiddelen het meest geschikt is om de bron hiervan te achterhalen. Lekkages kunnen zich bevinden rond uw dak, rond sanitaire voorzieningen, bij leidingen en bijvoorbeeld rond de centrale verwarmingsinstallatie.

Uitgebreid rapport voor uw verzekeraar

Wist u dat de kosten voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Waregem vaak vergoed worden? Nadat wij de bron van de lekkage gevonden hebben, ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. In dit rapport staat heel uitgebreid beschreven, waar de bron zich bevindt. Waar mogelijk combineren we een geschreven toelichting met foto’s. Dien het rapport in bij uw verzekeraar, om aanspraak te kunnen maken op een vergoeding. U kunt het rapport ook aan een loodgieter, dakdekker of verwarmingstechnicus overhandigen. Deze partijen kunnen de lekkage voor u verhelpen.

Neem contact op!

Bel 056 89 42 28

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
west-vlaanderen