Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Tienen –
LCS Lekdetectie is de specialist op het gebied van lekkages

Onze apparatuur spoort het lek op, zonder hak- en breekwerk. Ook achter muren en plafonds!
Uw verzekeraar vergoedt vaak de lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Tienen

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Lekkages waarbij een lekdetectie in Tienen interessant is

In verschillende situaties kan het uitvoeren van een lekdetectie in Tienen interessant zijn. LCS Lekdetectie helpt u hier graag bij! Wij beschikken over verschillende hulpmiddelen, waarmee de bron van een lekkage bijzonder snel achterhaald kan worden. Een ander belangrijk voordeel van onze werkwijze is het feit dat hak- en breekwerk niet noodzakelijk is. Pas wanneer de bron van een lekkage gevonden is, kan de wand, vloer of het plafond opengebroken worden. Zo wordt de schade aan uw woning tot een minimum beperkt. Waar in uw woning wilt u een lekdetectie in Tienen uit laten voeren?

Verschillende soorten lekkages in woningen

Lekkages komen in tal van verschillende soorten voor. De meest voorkomende lekkage is een lekkende leiding, een lekkend dak of een lekkend sifon. Er zijn echter meer lekkages die voorkomen binnen woningen. Denk ook aan een warmtelek. Een warmtelek kan tocht veroorzaken. Tocht vermindert uw weerstand en zorgt daarbij voor een onnodig hoog energieverbruik. Een lekdetectie in Tienen uit laten voeren kan bij beide soorten lekkages interessant zijn. Middelen die hierbij gebruikt worden zijn ultrasone trillingen en een thermografische (infrarood)camera. We vertellen u voorafgaand aan een lekdetectie in Tienen meer over onze werkwijze.

Aan de slag met een lekdetectie in huis

Laat ook een lekdetectie in Tienen uitvoeren, wanneer u te maken heeft met een lekkage. Het voorkomt een onnodige schade en een te hoog energieverbruik. Nadat de lekdetectie in uw woning is uitgevoerd, ontvangt u een uitgebreid rapport. Dit rapport vertelt u, een loodgieter of bijvoorbeeld een dakdekker precies waar de bron van de lekkage gevonden kan worden. Zo kan een dergelijke vakman doelgericht voor een oplossing zorgen. Ook verzekeraars zijn geïnteresseerd in dit rapport. Er zijn veel verzekeraars die de kosten voor een lekdetectie vergoeden, na het indienen van een rapport.

Neem contact op!

Bel 016 79 53 20

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
wapen-vlaams-brabant