Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Mol –
LCS Lekdetectie is de expert op het gebied van lekkages

Hak- en breekwerk is bij ons niet nodig! Onze apparatuur spoort het lek op, ook achter muren en plafonds.
Uw verzekeraar vergoedt vaak de lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Mol

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Lekdetectie in Mol zonder hak- en breekwerk

Wanneer u in het verleden naar de bron van een lekkage liet zoeken, gebeurde dit vaak met hak- en breekwerk. Onder hak- en breekwerk verstaan we het openbreken van een wand, vloer of bijvoorbeeld plafond. Vervolgens werd gezocht naar een lekkende leiding, beschadigde dakbedekking, enzovoorts. Tegenwoordig is hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk. Kies voor een lekdetectie in Mol, die u uit kunt laten voeren door LCS Lekdetectie. Onze specialisten werken met moderne hulpmiddelen, die het opsporen van de bron van lekkages relatief eenvoudig maken. We vertellen u hier graag meer over!

Aanpak bij een lekdetectie in uw woning

Een lekdetectie in Mol zonder hak- en breekwerk uitvoeren doen wij met verschillende professionele hulpmiddelen. U kunt denken aan ultrasone trillingen. Bij het gebruik van trillingen wordt gekeken naar de tijd tussen het zenden en ontvangen van (de weerkaatsing van) trillingen. Deze informatie zegt iets over de plek waar de bron van de lekkage zich bevindt. Naast ultrasone trillingen wordt een thermografische (infrarood)camera gebruikt. Met deze camera is het voor LCS Lekdetectie mogelijk om warmteverschillen in kaart te brengen. We doen dit niet alleen bij een vochtlek in uw woning. Ook bij een warmtelek komt dit hulpmiddel van pas. Een warmtelek kan tocht veroorzaken in huis.

Uitgebreid rapport na een lekdetectie

Nadat de lekdetectie in Mol voor u is uitgevoerd, ontvangt u hiervan een uitgebreid rapport. In dit rapport staat beschreven waar de bron van de lekkage zich bevindt. Waar mogelijk zullen we de beschreven omschrijving combineren met enkele foto’s. Dit maakt het voor een loodgieter, timmerman of bijvoorbeeld dakdekker nog makkelijker om de lekkage voor u te verhelpen. Een lekdetectie in Mol uit laten voeren hoeft u lang niet altijd zelf te bekostigen. Veel verzekeraars dekken deze kosten, mits u het rapport aan hen kunt overleggen. In de polisvoorwaarden van uw verzekering leest u er meer over.

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen