Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Hoboken –
LCS Lekdetectie is de specialist op het gebied van lekkages

Bang voor hak- en breekwerk? Niet nodig! Onze apparatuur spoort elke lekkage op, ook achter muren en plafonds.
Uw verzekeraar vergoedt vaak de kosten van lekdetectie!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Hoboken

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Kies voor een lekdetectie in Hoboken bij een lekkage

Om de kans op een ernstige schade aan uw woning te verkleinen, is het slim om tijdig voor een lekdetectie in Hoboken te kiezen. LCS Lekdetectie werkt met professionele apparatuur, welke het opsporen van de bron van lekkages makkelijker maakt. U kunt denken aan een thermografische camera. Dit type camera brengt warmteverschillen heel duidelijk in beeld. Zo hoeft u nooit lang te zoeken, voordat u de bron van een lekkage gevonden heeft! Het voordeel van een professionele lekdetectie in Hoboken is het feit dat hak- en breekwerk niet langer noodzakelijk is. Iets wat voorheen vaak wel gebruikt werd.

Verschillende soorten lekkages opsporen

Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Hoboken kan bij verschillende soorten lekkages interessant zijn. De meest voorkomende lekkage is een vochtlek. Denk aan een lekkende waterleiding, een lekkende afvoer, een lekkend sifon, enzovoorts. U kunt LCS Lekdetectie echter ook inschakelen voor het opsporen van de bron van een warmtelek. Een warmtelek veroorzaakt tocht in huis. Dit heeft een negatieve invloed op uw weerstand en zorgt daarbij voor een onnodig hoog energieverbruik. Door tocht wordt warme lucht uit uw woning mee naar buiten genomen. Wat voor lekkage wilt u laten opsporen door onze vakmensen?

Vergoeding via uw verzekeraar aanvragen

De kosten voor het laten uitvoeren van een professionele lekdetectie in Hoboken hoeft u lang niet altijd zelf te betalen. U kunt een declaratie indienen bij uw verzekeraar! Nadat de lekdetectie is uitgevoerd ontvangt u van ons een uitgebreid rapport. Hierin staat heel nauwkeurig beschreven, waar de bron van de lekkage zich bevindt. Indien mogelijk combineren we een geschreven omschrijving met een aantal foto’s. Dit maakt het voor een loodgieter, dakdekker of verwarmingstechnicus heel eenvoudig om de lekkage te verhelpen. Zij hoeven zelf niet meer naar de bron van een lekkage te zoeken, maar kunnen direct doelgericht te werk gaan.

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen