Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Heist-op-den-Berg
Vakkundig lekkages opsporen door LCS Lekdetectie

Heeft u een lekkage? LCS Lekdetectie spoort elk lek op, ook achter muren en plafonds.
Hak- en breekwerk is bij ons niet nodig! Uw verzekeraar vergoedt vaak lekdetectie.

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Heist-op-den-Berg

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Uw mogelijkheden bij een lekdetectie in Heist-op-den-Berg

Het laten uitvoeren van een lekdetectie in Heist-op-den-Berg kan in verschillende situaties interessant zijn. Wist u dat een lekdetectie niet alleen wordt uitgevoerd bij een vochtlek? Ook in het geval van een warmtelek kan een lekdetectie u helpen bij het vinden van de bron. LCS Lekdetectie heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van een lekdetectie. Dit doen we niet alleen in Heist-op-den-Berg, maar ook elders in België. Bij een lekdetectie maken we gebruik van moderne hulpmiddelen. Een belangrijk voordeel hiervan is het feit dat hak- en breekwerk in veel gevallen niet noodzakelijk is. Enkel voor het oplossen van de lekkage. Schade aan wanden, plafonds en vloeren wordt zo tot een minimum beperkt.

Hulpmiddelen voor het uitvoeren van een lekdetectie

Afhankelijk van het type lekkage in uw woning wordt voor een van onze hulpmiddelen gekozen. Dit kan een thermografische camera zijn, maar bijvoorbeeld ook ultrasone trillingen. De thermografische (infrarood)camera helpt bij het opsporen van een warmtelek of een vochtlek bij leidingen met warm water. In het geval van leidingen met koud water kan het gebruik van ultrasone trillingen de meest logische keuze zijn. Voordat we een lekdetectie in Heist-op-den-Berg voor u uitvoeren, vertellen we u meer over onze werkwijze. Het openbreken van een wand, plafond of vloer zal door ons nooit worden gedaan.

Bevindingen worden vastgelegd in een rapport

Nadat de lekdetectie in Heist-op-den-Berg succesvol uitgevoerd is, ontvangt u een uitgebreid rapport. In dit rapport leggen we vast wat onze bevindingen zijn. U kunt het rapport overhandigen aan een loodgieter, dakdekker of timmerman om de lekkage te laten verhelpen. Deze vakmensen hoeven zelf niet meer naar de bron te zoeken, maar kunnen doelgericht te werk gaan. Sommige verzekeringsmaatschappijen bieden een vergoeding aan voor een professionele lekdetectie. Informeer ook eens bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden.

Neem contact op!

Bel 015 79 46 96

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
antwerpen