Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Dilbeek –
LCS Lekdetectie is de expert op het gebied van lekkages

LCS lekdetectie spoort al uw lekkages op, zonder achtergebleven sporen. Ook achter muren en plafonds!
Lekdetectie wordt vaak vergoed door uw verzekeraar!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Dilbeek

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Specialist in het uitvoeren van een lekdetectie in Dilbeek

Laat een lekdetectie in Dilbeek uitvoeren om de bron van een lekkage te achterhalen. LCS Lekdetectie is uw partner voor het uitvoeren van een dergelijke lekdetectie. Wij helpen u bij het opsporen van de bron van zowel een vocht-, als een warmtelek in huis. Dit doen wij met professionele hulpmiddelen, waarbij hak- en breekwerk niet noodzakelijk is. Voorheen was het gebruik van hak- en breekwerk normaal. De kans dat een loodgieter een wand direct op de juiste plek open wist te breken was hierbij echter minimaal. Reden genoeg om voor een moderne aanpak te kiezen! Waar in huis heeft u te maken met een lekkage? Door deze in een vroeg stadium op te laten lossen, verkleint u de kans op een blijvende schade sterk.

Lekdetectie uitvoeren kan op verschillende manieren

Een lekdetectie in Dilbeek uitvoeren kan op verschillende manieren. LCS Lekdetectie maakt gebruik van drie hulpmiddelen, te weten: ultrasone trillingen, een thermografische infraroodcamera en een reguliere thermische camera. Het is afhankelijk van de aard van een lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen leidingen met koud en warm water. Een thermografische camera heeft in het geval van waterleidingen met koud water weinig effect. Het verschil tussen de temperatuur van water in de leiding en gelekt vocht is in dit geval minimaal. Met ultrasone trillingen wordt een lekdetectie zonder hak- en breekwerk alsnog mogelijk.

Vergoeding via uw verzekeringsmaatschappij

De kosten voor een professionele lekdetectie in Dilbeek hoeft u niet altijd zelf te bekostigen. Er zijn verschillende verzekeraars die een vergoeding aanbieden voor een lekdetectie. Let wel, dit geldt alleen voor een lekdetectie die door een professionele organisatie is uitgevoerd. LCS Lekdetectie voorziet u na het uitvoeren van een lekdetectie van een uitgebreid rapport. Hierin is precies vastgelegd wat de oorzaak van de lekkage is. Het maakt het voor een loodgieter, verwarmingstechnicus of dakdekker heel eenvoudig om de lekkage voor u op te lossen.

Neem contact op!

Bel 02 793 01 78

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
wapen-vlaams-brabant