Geen hak- en breekwerk nodig

Bespaar op onnodige kosten

Uw verzekering vergoedt vaak de kosten

Lekdetectie in Beveren-Waas
Echte vakkundigheid bij LCS Lekdetectie

Zonder hak- en breekwerk sporen wij al uw lekkages op, vaak dezelfde dag nog.
Lekdetectie wordt vaak door uw verzekeraar vergoed!

 • Professionele lekdetectie
 • Geen sloopwerk nodig
 • Transparante prijs
 • Helder rapport
 • Verzekering vergoedt bijna altijd de kosten
 • Dezelfde dag nog beschikbaar

Werkwijze van LCS Lekdetectie

Blijf niet met een lekkage zitten! Wij kunnen zonder hak- of breekwerk een waterlek opsporen met behulp van gespecialiseerde apparatuur. We sporen lekkages op en leggen deze vast in een rapport met foto’s indien mogelijk.

Lek gevonden! Wat nu?

De lekkage is opgespoord en u heeft het rapport binnen. Wat nu? De lekkages zijn duidelijk aangegeven in het rapport zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Wij verwijzen u graag door naar een aanverwante loodgieter die de lekkage direct voor u op komt lossen. Het rapport kunt u doorsturen naar de verzekering, deze vergoedt in bijna alle gevallen de kosten van lekdetectie.

lekdetectie Beveren-Waas

Voorkom waterschade, wacht niet te lang met lekdetectie. Uw verzekeraar vergoedt de kosten!

1. Lekkage

U heeft last van een lekkage, echter u weet niet waar het lek zit. Erg vervelend! De lekkage veroorzaakt waterschade en het lijkt niet mogelijk om het lek zonder sloopwerk te dichten.

2. Lekdetectie

Wij sporen zonder hak- of breekwerk het lek op met behulp van gespecialiseerde apparatuur. De locatie van het lek wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Ook warmtelekken kunnen wij detecteren.

3. Rapport

De rapporten zijn helder en geven de lekkage duidelijk weer zodat de loodgieter of verwarmingstechnieker exact weet waar hij moet gaan werken. Ook de verzekeraars werken graag met onze rapporten.

Mogelijkheden bij een lekdetectie in Beveren-Waas

Het laten uitvoeren van een professionele lekdetectie in Beveren-Waas helpt u de bron van een lekkage te achterhalen. Waar dit voorheen vaak gebeurde met het nodige hak- en breekwerk, wordt tegenwoordig gekozen voor moderne hulpmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan ultrasone trillingen. Het verschil in tijd tussen het versturen van trillingen en het ontvangen van de weerkaatsing hiervan, zegt iets over de oorzaak van een lekkage. Het is afhankelijk van het type lekkage, welk hulpmiddel het meest geschikt is. Een alternatief voor het gebruik van ultrasone trillingen is een thermografische camera. LCS Lekdetectie vertelt u graag meer over de mogelijkheden.

Lekdetectie bij verschillende soorten lekkages

Een lekdetectie in Beveren-Waas uit laten voeren is in verschillende situaties interessant. Heeft u bijvoorbeeld last van tocht in huis? Mogelijk bevindt zich ergens een warmtelek. Wij sporen de bron hiervan op met een thermografische infraroodcamera. Ook bij een lekkage van vocht biedt een lekdetectie uitkomst. Het is niet langer noodzakelijk om een wand open te breken om de lekkende leiding te vinden! Naast leidingen kunnen ook sifons, radiatoren en de afvoer gaan lekken. In ieder van deze situaties kan een lekdetectie in Beveren-Waas voor u worden uitgevoerd.

Rapport na het vinden van de bron van een lekkage

Nadat de bron van een lekkage gelokaliseerd is, stellen we een uitgebreid rapport voor u op. U kunt dit rapport aan een loodgieter of verwarmingstechnieker overhandigen, om de lekkage ook daadwerkelijk op te laten lossen. Een dergelijke vakman zal niet meer naar de bron hoeven te zoeken en kan doelgericht te werk gaan. Ook komt dit rapport van pas, wanneer u de kosten voor het laten uitvoeren van een lekdetectie in Beveren-Waas vergoed wilt krijgen via de verzekeraar. Er zijn meerdere verzekeraars die kosten voor een professionele lekdetectie vergoeden. Het maakt het laten uitvoeren hiervan nog aantrekkelijker!

Neem contact op!

Bel 03 303 71 18

Maandag tot en met vrijdag:
9:00-17:00

Techniek

Waar vermoedt u een lekkage?
Wij kunnen lekkages vinden in onder andere:

 • Centrale verwarmingsinstallaties
 • Verwarmingsleidingen
 • Leidingen van radiatoren
 • Koudwaterleidingen
 • Afvoerleidingen
 • Sifons
oost-vlaanderen